Іспанська мова

Іспанська мова зформувалась з  декількох діалектів і мов в центрально-північній Іберії в дев'ятому столітті і послідовно поширилася у зв'язку розширенням Північної Іспанії в Південній та Центральній Іберії в період пізньогоІспанська мова середньовіччя. Іспанська мова є 2-ою найпопулярнішою мовою в світі після китайської (мандаринський діалект). Ця мова є офіційною мовою на чотирьох континентах у 22 країнах,  а також однією з офіційних мов в ООН, МЕРКОСУР, ЄС, ЮНЕСКО, ГАТТ та в інших міжнародних організаціях.
Наш центр Іспанської мови пропонує курси іспанської мови всіх рівнів: від початківця - до професійного рівня. По закінченню навчання студенти за результатами фінального тестування отримують сертифіат нашого мовного центру, а також мають можливість скласти іспит та отримати DELE сертифікат відповідного рівня. Також ви маєте мають можливість здійснити чудову і в той же час не дорогу подорож до одної з іспаномовних країн - безмпосередньо Іспанії, а також Аргентини та Мексики щоб вдосконалити свої мовні навички або розпочати вивчення Іспанської мови відвідавши курси Іспанської мови в наших партнерських мовних центрах розташованих в чарівному іспанському містечку Марбелья, або в феєричному аргентинському Буенос Айресі чи в затишному мексиканському Сан Мігель де Алленде.

 

!!! Увага Наступна група 7 - 8 осіб "з нуля" Онлайн стартує:

Вівторок  09.04.2024 з 19.00 
Уроки 2 дні на тиждень Вівт + Чт  х 90 хв., 4 тижні:  1 500 грн
 
     Залишилось 3 місця

                         

ЦІНИ НА КУРСИ ІСПАНСКОЇ МОВИ, КИЇВ

  Вартість уроку
(45 хв), грн
Кількість уроків,  
4 тижні
Вартість за місяць, грн
Уроки в групі
(7 - 8 студентів)
2 дні на тиждень по 90 хв
93,75 16 1 500,00
Уроки в Міні групі
(3 - 6 студентів)
2 дні на тиждень по 90 хв
125,00   16 2 000,00
Індивідуально /
або 2 студента разом
   307,00      Будь яка -

Відвідуючи курси іспанської мови в Київському мовному центрі ви додатково отримуєте: попереднє тестування для визначення вашого рівня володіння мовою, певні учбові матеріали, по закінченню навчання - сертифікат нашого центру в Києві за результатами фінального тестування. Для того, щоб отримати сертифікат певного рівня DELE, необхідно попередньо зареєструватись на екзамен (бажано за 16 тижнів до екзамену). Екзамен відбувається двічі на рік - в травні та листопаді. Головним принципом наших мовних центрів є максимально індивідуальний підхід до потреб кожного нашого клієнта, тому кількість годин на тиждень, час занять та їх інтенсивність ми визначаємо виключно за бажанням наших студентів. Слід зауважити, що згідно із Загальноєвропейськими рекомендаціями з вивчення іноземних мов, рекомендований обсяг академічних годин для переходу на наступний рівень складає 40 ак.г., але  ми не обмежуємо наших клієнтів у цьому, оскільки кожен з них - особистість з індивідуальним ритмом життя. Не забуваєте про нашу ЧЕТВЕРНУ ГАРАНТІЮ  і звертайтесь по курси Іспанської мови в наш Центр Іспанської мови Study-Expert  по e-mail, або заповнивши форму, або за Тел. / Viber / Telegram / WhatsApp  +38 068 707 47 47  чи SKYPESkype icon

Іспанська мова є офіційною на чотирьох континентах. Його знання дає величезні переваги при влаштуванні на роботу в деяких країнах, навчанні, подорожах. Перед вами відкриється безліч дверей у Південній та Центральній Америці, Кубі, Мексиці, зачинених для звичайних туристів. Також ви зможете працевлаштуватись у США чи Європі у таких сферах: торгівля, туризм, медицина, освіта, зв'язок та інше.

У нашій мовній школі на курси іспанської мови ціна є досить демократичною. Вчителі знаходять персональний підхід до кожного учня, відповідають на запитання, що цікавлять, гарантують ефективний результат, успішну складання іспитів. Штат складається з кваліфікованих носіїв, які мають великий досвід викладання.

Навчання проводиться за спеціальними методиками з урахуванням вимог клієнтів. Не треба виконувати безліч різноманітних вправ, заучувати граматичні правила. Використовуються лише слова, які можуть знадобитися у повсякденній розмові.

Переваги навчання іспанської у нас

Якщо ви вирішили пройти курси іспанської мови, звертайтесь до нашого мовного центру. Ми гарантуємо наступні переваги навчання:

  • Висока якість – ви зможете спокійно спілкуватися з іспанцями, дізнаєтеся про їхню культуру, традиції, вивчіть менталітет. Гарантуємо відсутність будь-якого мовного бар'єру, завдяки чому спілкування відбувається в комфортній обстановці.
  • Дослідні викладачі – мають необхідну освіту, є кваліфікованими носіями даної говірки, гарантують оперативний та ефективний результат.
  • Спеціально розроблена програма – відповідаємо європейським вимогам та стандартам, дозволяє вільно спілкуватися не лише у побутовій, але також у професійній сфері.
  • Контроль отриманих знань – після закінчення сдається іспит, що підтверджує високий рівень навчання.

Ми пропонуємо курси іспанської мови для початківців з нуля. За бажанням надається можливість замовити індивідуальні заняття. Навчання відбувається в комфортній обстановці, з азартом та весело. Завдяки нам подорож до Іспанії принесе ще більше позитивних вражень.

Вивчення Іспанської мови 

Поїздка до Іспанії є не тільки зустріччю з теплим морем, але також літературною та архітектурною подорожжю, яка завдяки повним курсам іспанської мови проходитиме більш комфортно. У вас точно зміниться стереотипне враження про дану говірку, зміниться уявлення про особистісні здібності. Ви подивіться на країну іншими очима, зрозумієте фразу Мігеля де Сервантеса (іспанський письменник): Хто багато ходить і читає, той ще більше бачить і знає.

Якщо у вас чудовий викладач та хороша компанія, курси з іспанської мови не викличуть жодних проблем. Викладачі стежать за «модою даної говірки», за рахунок чого ви навчитеся сучасним кліше та мовним зворотам. Розроблена програма призначена не тільки для навчання азів мови, але також дає змогу розширити знання в історії, географії, культурі.  Навіть якщо ви не маєте жодного уявлення про лексику, фонетику та граматику, наші вчителі навчать вас усім премудростям за максимально короткий проміжок часу.

Курси іспанської мови з нуля побудовані комплексно, щоб учні ідентично розуміли правила граматики та розмовну мову. Ви точно залишитеся задоволені отриманим результатом та якістю обслуговування, напевно почнете радити нашу мовну школу друзям та знайомим. Ми завжди раді новим клієнтам, готові йти назустріч, надаємо безкоштовні консультації, пропонуємо зручний графік для навчання. Ми пропонуємо вивчити мову в нашому центрі, так і записатися на курси іспанської онлайн.